Om mig
& kontaktOm mig


Jag är utbildad ASK behandlingsterapeut hos Annia Löwentun och är certifierad i grund, påbyggnad och färghealing.

Jag har även utbildning i Rosenmetoden.

Min bakgrund är socionom med arbete inom kommunens socialtjänst och som kurator inom skolans verksamhet.

Under mitt vuxna liv har jag deltagit i många kurser och utbildningar för att växa och utvecklas personligt och andligt. Nu deltar jag regelbundet vid energihöjande meditationer, nätverksträffar och fortbildning hos Annia Löwentun.

Vi lever i en tid då allt förändras och utmanas både utanför oss själva som inuti. För att följa med i de allt högre energier som når jorden så behöver vi ta hand om oss själva, rena vår kropp och själ samt lyssna inåt till vår inre röst. En hjälp på vägen är sålunda att få en ASK-behandling.


Kontakt


Image

Lea Kyllikki Löfgren

Mobil: 0760090128

Mail: enestigen9@gmail.com

Innehar F-skatt


Boka tid

Certifikat


Image
http://annialowentun.se/